Rubik vs Life

Si la vida fos com un cub de Rubik, cada cara seria un dels aspectes que considerem més importants. La dificultat jau en com aconseguir que totes les cares estiguen encaixades.

No sé si alguna vegada heu jugat amb aquest trencaclosques, però per experiència pròpia us dic que aconseguir una cara d’un color costa. Per tant, el problema ve quan ja tens eixa part feta i busques tindre’n una altra. Gires, li dones la volta, canvies de costat i quan creus que ho has aconseguit, et dones compte de que la que ja tenies feta, s’ha mig descol·locat o s’ha tornat a mesclar.

Quan s’aplica a The Real Life, trobem que tindre-ho tot, no és fàcil, t’ho has de treballar, perquè ningú no regala res. Amb açò, no acabe de descobrir cap veritat universal, però aquest és la classe de pensament que apareixen quan tens el botó de pensar encès.

Una resposta per a “Rubik vs Life”

  1. Josep Says:

    La qüestió és que, per fer el cub de Rubik (estic convençut) hi ha una serie de pasos a seguir (una especie d’algoritme) que fa que pugues resoldre el trencaclosques.

    Ens falta trobar-li el “truqui”, i d’igual forma en la vida real. De moment, el millor truc que he trobat és… trrrrrr (redoble de tambors) PACIÈNCIA, se n’ha de tenir molta en esta vida, sempre m’ho ha dit mon pare i cada dia li done més la raó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: