Un bon moment

Sempre és un bon moment. En el calendari és 17 de desembre, fa aproximadament 6 mesos, vaig canviar de vida; o millor dit vaig tornar a la vida que portava abans. En un primer moment es pot pensar que és una passa enrere, de nou sota el cobeig familiar; la sensació d’independència que portava des feia una cabassa d’anys, s’ha esvaït. Sense feina i amb poca gana de clavar-se en qualsevol treball.

Però, és un bon moment. Plens de goigs i brollant l’entusiasme. Ple d’eixes coses que ni es veuen ni es palpen, però que et fan sentir bé, que aconsegueixen pintar un somriure en la cara, que et donen la dosi d’energia extra per a tirar endavant amb la rutina i amb el que es presente.  Ple d’eixes coses que tenen nom, però que jo sols anomene coses.

Una resposta per a “Un bon moment”

 1. Josep Says:

  Tornar a casa…

  Sempre que he tornat he tingut eixa bona sensació, la mateixa que tu intentes explicar i tan difícil resulta descriure.

  Crec que es la sensació que et causa el eixir al carrer i saber exactament on estàs, veure passar algú per la vorera d’enfront, saludar-lo i que et torne el salut, perque et trobes al teu poble on has nascut i has viscut sempre, on coneixes a tot el món i tots et coneixen en major o menor mesura, coneixes tots els racons de tots els carrers i saps que a cada pas que dones tens un amic o algú amb qui pots comptar.

  Són tantes xicotetes coses les que et fan sentir tan bé, que no és possible escriure-les totes però, tots sabem que estan ahí.

  És difícil tornar a casa dels pares però, almenys saps que estaràs bé fins que pugues anar a un altre lloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: