I’m addicted to fiction

Reconec que m’encanta la ficció, adore les històries contades en un espai inferior a 50 minuts. El ventall pot anar des d’aquelles que es mesclen prou amb la realitat i d’altres que són la més pura sci-fi. Durant el transcurs de la setmana, que catalogaria de prou completa, cada dia hi ha alguna història nova que assaborir.

Des del pirata del barret de palla, fins a l’hospital ‘culebronesco’ passant pel xic que se li covava l’arròs, el metge de la mala baba, la història interminable de xic coneix a xica, guerrers ninja, espases làser, naus espacials i geeks.

Pot semblar una addició incurable, però la realitat sempre va per davant. Eixa que sembla una mentida que no ens agrada i no volem veure, de la que de vegades ens agradaria fugir i no podem.

Una resposta per a “I’m addicted to fiction”

  1. Josep Says:

    Per cert, com no paraves de compartir pel Google Reader, impulsivament, nous capítols d'”Arros Covat” a mesura que anaven eixint, vaig decidir donar-li una oportunitat i vaig començar a vore’ls tots des del primer. I m’agrada molt! Gracies per decobrir-me’l!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: